Om BB Hunting

Kort om Martin

Vi har lært hinanden at kende igennem vores arbejde med SKRE jagttøj. Ret hurtigt fandt vi ud af, at vi deler passionen for jagt og de oplevelser i naturen der følger med.

 Siden jeg tog jagttegn, har jeg altid haft en interesse for buejagt, så jeg fandt det hurtigt ret interessant hvor kompetent og erfaren han er med buen. Som uddannet herregårdsjæger og vildtforvalter, samt hans stræben efter hele tiden at blive dygtigere er inspirerende.

Da han nævnte at han gik med tanker om at begynde at sælge jagtrejser, vækkede det min interesse, da jeg har gjort mig lidt erfaringer heromkring. Ret hurtigt blev snakkende til flere og der var ikke rigtig nogen vej udenom, dette skulle vi gøre sammen. Med Martins jagterfaring og min baggrund indenfor salg, komplimenterer vi hinanden utrolig godt.

Kort om Nicolai.

Jeg mødte Nicolai for godt et års tid siden. Jeg havde på det tidspunkt rakt ud til SKRE

 ( amerikansk tøjmærke) for et mulig samarbejde. Det var gennem dette netværk jeg fik kendskab til Nicolai. Jeg har som sagt nu kendt Nicolai godt og vel et års tid og jeg er bare blevet utrolig imponeret over den energi han lægger i sin passion. Nicolai stod for de sociale medier for SKRE og jeg er bare blevet klar over med tiden hvor vigtigt det er at have gode mennesker omkring sig. Derfor er jeg kommet frem til at hvis BBHunting skal nå ud til alle jægere i Europa, så skal jeg have hjælp, og det skal være af en der er lige så passioneret som jeg selv er. Derfor var det ikke en svær beslutning at tilbyde Nicolai at blive en del af BBHunting.

Nicolai, tog jagttegn i 2014 og her var det riffeljagten der vækkede interessen og senere passionen for at gå på jagt. Det er blevet til få, men gode jagter i Danmark, ellers er det Sverige der trækker. Særligt svensk Lapland nord for polarcirklen, hvor der jages som i gamle dage, vildmarksjagt på enorme arealer, hvor hver jagt er en udfordring.

Nicolai har godt og vel 20 års erfaring med salg, samt rådgivning.

Nicolai vil være ansvarlig for PR, hjemmeside samt udvikling af forretningen.

Så mon ikke vi snart er 2 buejægere

Lets go.